Nezvestnú ženu našli zrejme utopenú vo Váhu

Telo utopenej ženy našli v utorok popoludní na brehu Váhu pri obci Kočovce v okrese Nové Mesto nad Váhom.

22.05.2014 09:15
debata

Polícia predpokladá, že môže ísť o 61-ročnú Martu M. z obce Tuchyňa, ktorá je vyše týždňa nezvestná a ktorá svojvoľne odišla zo psychiatrického oddelenia považskobystrickej nemocnice. Miesto, kde telo našli, je vzdialené vyše 60 kilometrov od miesta, kde nezvestnú videli naposledy živú.

„Či ide skutočne o nezvestnú Martu M., preukáže až ďalšie vyšetrovanie, to znamená súdna pitva, analýzy a porovnávanie zdravotnej dokumentácie. Súdna pitva ukáže aj to, či prišla o život bez cudzieho zavinenia,“ povedala Elena Antalová, krajská policajná hovorkyňa v Trenčíne. Marta M. sa približne tri týždne dobrovoľne liečila na psychiatrickom oddelení považskobystrickej nemocnice, pretože trpela depresívnymi stavmi.

Na vizite sa 13. mája dozvedela, že o dva dni by ju mali prepustiť domov. Pacientka však nečakala a večer odišla z nemocnice, kde bola hospitalizovaná v otvorenej časti oddelenia. Civilné oblečenie mala v izbe. Okolo 19. hodiny si zavolala taxík a dala sa odviezť do Horných Kočkoviec, čo je miestna časť Púchova. Tu vystúpila a odvtedy je nezvestná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #Váh