Pri zrážke troch áut zomrel jeden človek, sedem ľudí je zranených

Smrť 54-ročného muža, dvoch ťažko zranených a sedem ľudí s ľahkými zraneniami si vyžiadala dnešná zrážka troch áut v Dubnici nad Váhom.

18.01.2015 11:14
debata (1)

Ako povedal trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička, dopravná nehoda sa stala dnes ráno okolo 5:00 v Dubnici nad Váhom. Jej pravdepodobnou príčinou je to, že na križovatke nedal vodič Peugeotu prednosť vodičovi auta značky BMW a obe vozidlá sa zrejme „šuchli“. Následne BMW prešlo do protismeru, kde sa zrazilo s iným autom značky Peugeot, za volantom ktorého sedel 54-ročný muž. Do Peugeota potom zozadu narazil Volkswagen Passat. Pri nehode utrpel 54-ročný vodič Peugeotu smrteľné zranenia. Polícia nehodu vyšetruje.

Ako doplnil zastupujúci hovorca záchranárov Jozef Minár, tragická zrážka troch aut si vyžiadala i deväť zranených, jednu ženu a osem mužov. Žena a jeden z mužov utrpeli ťažké zranenia. Ženu s úrazom chrbtice previezli do nemocnice v Považskej Bystrici a ostatných zranených do nemocnice v Trenčíne. V trenčianskej nemocnici skončil i muž s ťažkými zraneniami, konkrétne s poraneniami viacerých orgánov. Ostatní ľahšie zranení majú úrazy hlavy a rúk.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Dubnica nad Váhom