V Martine zrazili chodkyňu dve autá, polícia hľadá svedkov

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ktorá sa stala v sobotu 24. januára po 17.00 na ceste I/65D v Martine. Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, motorové vozidlo Škoda Fabia, ktoré viedol 59-ročný vodič na križovatke s cestou tretej triedy na obec Bystrička z doposiaľ presne nezistených príčin zachytil 51-ročnú chodkyňu.

25.01.2015 13:25
debata

Tú následkom nárazu odhodilo do protismerného jazdného pruhu, kde došlo k stretu s osobným motorovým vozidlom Renault Clio Thalia, ktoré viedol 22-ročný vodič v smere od Žiliny. Následne vozidlo Renault narazilo do zvodidiel a stĺpu verejného osvetlenia. Chodkyňa utrpela pri dopravnej nehode zranenia, ktorým na mieste podľahla.

Vodič vozidla Renault a jeho štyria spolujazdci utrpeli ľahké zranenia. Alkohol u vodičov vykonanými dychovými skúškami zistený nebol. V súvislosti s nehodou vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Polícia žiada občanov, ktorí boli svedkami tejto dopravnej nehody, prípadne vodiča, ktorý viedol doposiaľ neznáme motorové vozidlo v smere od Martina na Turčianske Teplice a vyhýbal sa chodkyni, aby informácie k nehode oznámili na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo najbližšom útvare Policajného zboru.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #havária #svedkovia