Po streľbe na Považí jeden mŕtvy a jeden ťažko zranený

Na Považí sa v piatok strieľalo. Do nemocnice v Považskej Bystrici prišiel popoludní okolo druhej hodiny postrelený vodič BMW, ktorému na sedadle spolujazdca ležal nehybný, ťažko zranený muž.

17.04.2015 16:00 , aktualizované: 18:39
debata (8)

Patrik (30) z okresu Púchov bol zasiahnutý do krku a ihneď ho museli operovať. Jeho spolujazdca 40-ročného Erika M. z Považskej Bystrice, ktorý bol podľa našich informácií postrelený do hlavy, sa lekári snažili ešte oživovať, ale neúspešne. Zraneniam podľahol.

Auto, ktorým sa muži priviezli, bolo celé otlčené a polícia ho zobrala na obhliadku. Zisťuje, či sa strieľalo v jeho vnútri a či v ňom nesedela tretia osoba. Alebo či na mužov strieľali zvonka. „Auto je na policajnej obhliadke, miesto činu, kde k streľbe malo dôjsť, zatiaľ nie je určené,“ povedal pre Pravdu policajný viceprezident Milan Lučanský.

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského policajného riaditeľstva v Trenčíne začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy sčasti dokonaného a sčasti v štádiu pokusu, informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

Pre políciu v Púchove aj v Považskej Bystrici sú obaja muži známou partičkou, ktorá je spojená s nelegálnym obchodovaním s drogami.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #streľba #Považská Bystrica