Pri dopravnej nehode pri Leviciach zomrel 12-ročný chlapec

Život 12-ročného chlapca sa tragicky skončil pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v stredu neďaleko Levíc.

21.05.2015 11:59
dopravná nehoda Foto: ,
Tragická dopravná nehoda sa stala v stredu 20. mája krátko po 16:00 medzi obcou Hronské Kľačany a Levicami. Dvadsaťsedemročný vodič Škody Fabia prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s Peugeotom 106 (na snímke), ktorý šoférovala 44-ročná vodička z Hronského Beňadika.
debata (9)

Tragická dopravná nehoda sa stala v stredu 20. mája krátko po 16:00 medzi obcou Hronské Kľačany a Levicami. Ako informovala nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová, 27-ročný vodič Škody Fabia prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s Peugeotom 106, ktorý šoférovala 44-ročná vodička z Hronského Beňadika. Po náraze obe autá odhodilo do protismeru, kde sa Škoda Fabia zrazila s ďalším autom, Škodou Superb.

Pri dopravnej nehode sa ťažko zranila 44-ročná vodička aj jej 12-ročný syn, ktorý po prevoze do nemocnice ťažkým zraneniam podľahol. S ľahkými zraneniami vyviazol 27-ročný vodič Fabie, 59-ročný vodič Škody Superb sa nezranil. Alkohol v dychu vodičov policajti nezistili. Ťažko zranenej vodičke odobrali krv na zistenie alkoholu.

Na vyšetrovaní nehody sa podieľa znalec odboru dopravy. Vyšetrovateľka z Levíc začala v prípade trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a ublíženia na zdraví.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #dopravná nehoda