Streľba v Bratislave si vyžiadala dve obete

Podľa informácií hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného Zboru SR Tatiany Kurucovej polícia prijala pred 18:00 oznámenie, že na Mozartovej ulici v Bratislave došlo k sreľbe. Zahynuli pri tom dvaja ľudia.

16.01.2016 10:30 , aktualizované: 11:31
debata (29)

Po príchode na miesto činu hliadka zistila, že sa tam nachádzajú mŕtvy muž a žena, ktorí podľa vyjadrenia obhliadajúceho lekára na mieste podľahli strelným poraneniam.

Podľa medializovaných informácií 37-ročný Štefan po hádke zastrelil 45-ročnú Dagmaru na schodoch bytovky na roku ulíc Mozartova a Bartóková. Následne obrátil zbraň proti sebe a spáchal samovraždu. Údajne nešlo o prvú ostrú hádku páru a žena vraj na polícii oznámila, že sa jej Štefan vyhráža.

Piatkovú streľbu vyšetruje Národná kriminálna agentúra (NAKA), potvrdil to hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka. NAKA sa prípadom zaoberá pre podozrenie z úkladnej vraždy. „V súčasnosti policajti Národnej kriminálnej agentúry vykonávajú potrebné procesné úkony a ďalšie informácie k prípadu bude možné poskytnúť až v priebehu budúceho týždňa,“ dodal Michal Slivka.

29 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #streľba