Nehoda autobusu MHD v Bratislave má 16 zranených

Univerzitná nemocnica v Bratislave (UNB) ošetrila 16 ľudí (šesť žien a desať mužov), ktorí sa zranili pri nehode autobusu mestskej hromadnej dopravy č. 21.

30.01.2016 12:57
debata (13)

Ako informovala hovorkyňa UNB Petra Stano Maťašovská, v nemocnici zostáva sedem účastníkov nehody. Najvážnejšie je zranená mladá žena, ktorá pri nehode utrpela ťažké vnútrobrušné poranenie. Štyria ľudia majú otvorené zlomeniny predkolenia a je nutná operácia. Dvaja utrpeli úraz hlavy a v nemocnici zostávajú na pozorovanie. Ostatní deviati mali najmä tržné rany a pomliaždeniny či skalpáciu vlasovej časti, pričom postačilo ambulantné ošetrenie.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, vodička autobusu za kruhovým objazdom v smere z Devínskej Novej Vsi na úrovni nákupného centra Bory Mall z doposiaľ nezistených príčin narazila do stĺpu dopravného značenia. Nehoda sa stala v čase okolo 11:15. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, hasiči museli vyslobodiť dve osoby zakliesnené v havarovanom autobuse. Presné príčiny ako aj okolnosti dopravnej nehody polícia vyšetruje.

13 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #MHD #autonehoda