Pri nehode zahynul mladý Krupinčan

O život prišiel v stredu ráno 19-ročný Krupinčan pri zrážke osobného auta s kamiónom na ceste medzi Zvolenom a Krupinou.

27.04.2016 14:14
nehoda, krupina Foto:
Osobné auto sa zrazilo s kamiónom na ceste medzi Zvolenom a Krupinou.
debata

Nehoda sa stala v stredu ráno pred pol siedmou. Dvadsaťročná vodička osobného auta Peugeot 306 z Krupiny na ceste smerom do Zvolena z doteraz nezistených príčin dostala šmyk a prešla do protismeru. Tu sa zrazila s protiidúcim nákladným autom DAF s návesom, ktoré šoféroval 38-ročný vodič. Mladá šoférka v aute viezla troch 19-ročných mladíkov, dvoch z Krupiny a jedného z Horného Badína.

Pri nehode utrpela ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní. „Dvaja spolujazdci z Krupiny a Horného Badína sa zranili ľahko. Ďalší 19-ročný spolujazdec z Krupiny, ktorý sedel na zadnom sedadle, utrpel ťažké zranenia, ktorým na mieste nehody podľahol," uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Alkohol vodičom nezistili. Ako dodala Faltániová, do vyšetrovania dopravnej nehody bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy. Škody na oboch autách zatiaľ vyčíslené nie sú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nehoda #Zvolen