Po mladíkovi, ktorý ušiel od zubára, pátrajú vojaci i vrtuľník

Po 15-ročnom Dávidovi Melušovi z Krnče v okrese Topoľčany, ktorý ešte v pondelok ráno ušiel z čakárne zubára v Solčanoch a viac sa neozval, pátrajú topoľčianski policajti aj v piatok.

05.09.2013 21:04 , aktualizované: 06.09.2013 10:47
debata

Pomáhať im bude aj asi osemdesiat vojakov z 1. mechanizovanej brigády z Topoľčian, špeciálna kynologická záchranná služba Slovakia so špeciálne cvičenými psami a vrtuľník. Ako povedala nitrianska policajná hovorkyňa Renáta Čuháková, vo štvrtok prehľadali okolie Krnče. „Policajti sa sústredili nielen na lesy v okolí dedinky, ale aj neobývané rodinné domy. Snažili sa nájsť svedkov a zbierali dostupné informácie,“ dodala. Dnes budú pátrať v okolí Solčian smerom na Krnču a v okolí Práznoviec a Topoľčian. Prehľadajú aj breh rieky Nitry a Bebravy.

Hľadaný Dávid je približne 182 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Má tmavšie blond vlasy a modré oči. Pre boľavý zub mal opuchnutú tvár. Naposledy mal oblečené tmavošedé nohavice, čiernu mikinu na zips a obuté mal šedé tenisky. O pomoc pri pátraní žiada polícia i verejnosť. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri vypátraní chlapca, možno oznámiť na linke 158, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

debata chyba
Viac na túto tému: #polícia #Pacient #zubár #Topolčany