V okolí Piešťan a Kremnice je na vozovke sneh

Všetky sledované úseky diaľnic a rýchlostných ciest na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý, vlhký až mokrý, informuje Slovenská správa ciest.

31.03.2015 12:59
debata

Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne suchý, vlhký až mokrý. Na cestách v okolí Piešťan a Kremnice je povrch vozovky pokrytý miestami čerstvým alebo kašovitým snehom v hrúbke do jedného centimetra.

Horské priechody (HP) sú zjazdné, povrch vozoviek je suchý, vlhký až mokrý s výnimkou HP Fačkov, Homôlka, Makov, Havran, na ktorých sa nachádza miestami vrstva čerstvého alebo kašovitého snehu do hrúbky 1 až 2 cm.

HP Zbojská je uzatvorený pre vozidlá nad 3,5 t. HP Šútovce a cesta I/64 Nitrianske Pravno – Fačkovské sedlo sú uzatvorené pre vozidlá dlhšie ako 10 m.

Cesta II/549 obec Úhorná – Pačanský kopec bude v úseku od km 17,110 po km 20,667 uzavretá do 31. marca 2015, na uvedenom úseku cesty nie je zabezpečovaná zimná údržba. Uzávierka je označená zvislým dopravným značením. Na ceste I/14 medzi 5 – 6 km nad obcou Dolný Harmanec je uvoľnené zvodidlo nad strmým zrázom. Miesto je vyznačene prenosným dopravným značením. Na ceste I/14 v okrese Turčianske Teplice a na HP Šturec hrozí padanie skál na vozovku.

Pre sneženie HP Veľké Pole, Kremnické Bane, cestu Žiar nad Hronom smer Handlová (E572) a HP Donovaly uzavreli pre vozidlá nad 10 m. Informáciu poskytlo Operačné stredisko KR PZ Banská Bystrica. Ďalšie aktuálne informácie o stave ciest si možno pozrieť na stránke Zjazdnost.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #zjazdnosť ciest