Akčné video má prilákať mladých Slovákov do armády

Po mobilnej aplikácii pre záujemcov o vstup do armády vyrukoval rezort obrany s akčným videom, ktoré má nalákať mladých mužov, aby sa stali vojakmi. V rýchlo sa striedajúcich záberoch s podfarbením dynamickou hudbou sa predstavujú výsadkári, bojové vozidlá, ale aj príťažlivá vojačka.

25.05.2015 16:41
armáda, nábor Foto:
Snímka z akčného videa, ktorým rezort obrany láka mladých mužov na vstup do armády.
debata (87)
Rezort obrany si sľubuje posilnenie armádnych radov aj s pomocou mobilnej aplikácie Infoportál OS SR, v ktorej sa môžu záujemcovia o vstup do armády zaregistrovať do zoznamu čakateľov na pozície, o ktoré majú záujem. O aplikácii informovala hovorkyňa rezortu obrany Martina Balleková. Po vyplnení formulára budú záujemcovia oficiálne zaevidovaní, čiže budú v zozname rovnako, ako keby osobne navštívili regrutačnú skupinu.

Minister obrany SR Martin Glváč vidí motiváciu pre vstup do armády aj v jej modernizácii. „V súčasnosti pracujeme na najväčších modernizačných projektoch v histórii ozbrojených síl a ja osobne verím, že práve nová moderná technika bude pre mnohých mladých ľudí motiváciou, na základe ktorej sa rozhodnú stať sa profesionálnymi vojakmi,“ povedal minister.

87 debata chyba
Viac na túto tému: #armáda #ministerstvo obrany #mobilná aplikácia