V kauze streľby v Bratislave koná aj policajná inšpekcia

V prípade piatkovej streľby v Bratislave, po ktorej ostali dvaja mŕtvi, začal operatívu aj Odbor kontroly Sekcie kontroly a inšpekčnej služby Ministerstva vnútra SR. Ako uviedla hovorkyňa ministerstva vnútra Andrea Dobiášová, rezort momentálne overuje v prípade všetky informácie, potom k nemu zaujme stanovisko.

18.01.2016 14:14
vrazda Bartokova ul Foto: ,
Polícia v piatok 15. januára pred 18:00 prijala oznámenie, že na Mozartovej ulici v Bratislave došlo k streľbe. Po príchode na miesto činu hliadka zistila, že sa tam nachádzajú mŕtvy muž a mŕtva žena, ktorí podľa vyjadrenia ohliadajúceho lekára na mieste podľahli strelným poraneniam.
debata (2)

Po streľbe na bratislavskej Mozartovej ulici v piatok okolo šiestej večer ostali na mieste telá 45-ročnej Dagmar a 37-ročného Štefana. Podľa medializovaných informácií Štefan najskôr ženu zastrelil a následne obrátil zbraň proti sebe.

So Štefanom sa údajne Dagmar rozišla po ročnej známosti a on ju následne prenasledoval. Žena sa podľa medializovaných informácií v tejto veci niekoľkokrát obrátila aj na policajtov.

Prípad momentálne vyšetruje Národná kriminálna agentúra pre podozrenie zo spáchania trestného činu úkladnej vraždy.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #streľba