Agentúra Evka sa podľa Smeru nepodieľala na programe snemov

Agentúra Evka sa nikdy nepodieľala na predvolebných kampaniach, ani na programe snemov strany Smer - sociálna demokracia. Stručné stanovisko poskytol tlačový odbor strany.

22.11.2016 14:05
predsedníctvo, otvárací koncert Foto: ,
Na otváracom koncerte nechýbal ani slovenský folklór.
debata (34)
Reagujú tak na obvinenia bývalej zamestnankyne ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí Zuzany Hlávkovej, ktorá v pondelok na tlačovej konferenciu uviedla, že kultúrne podujatia spojené s predsedníctvom Slovenska v Európskej únii (SK PRES) boli predražené. MZV jej obvinenia odmietlo.

Hlávková tvrdí, že projekty sa začali meniť po príchode mediálnej poradkyne Zuzany Ťapákovej na ministerstvo. Galavečer na ktorom predstavili logo k SK PRES, stál podľa Hlávkovej viac ako 300-tisíc eur, pričom podľa jej slov zákazku mala dostať práve Agentúra Evka, ktorá sa podľa Hlávkovej podieľala aj na príprave snemu sociálnych demokratov v Nitre.

Exzamestnankyňa takisto tvrdí, že stúpli náklady aj na otvárací koncert pre verejnosť. Pôvodný rozpočet 20-tisíc eur narástol na približne 120-tisíc, tvrdí Hlávková. Organizátor otváracieho koncertu Matej Drlička odmieta, že by tento štát okradol, tvrdí, že suma za otvárací koncert bola ešte vyššia, ale pokryl to aj z iných zdrojov ako len od ministerstva.

34 debata chyba
Viac na túto tému: #Smer