Nezvestnú Tamaru z kauzy Čistý deň polícia vypátrala

Nezvestnú neplnoletú Tamaru z kauzy Čistý deň polícia vo štvrtok vypátrala v mieste trvalého bydliska. Informáciu poskytla denníku Pravda hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

16.03.2017 15:59
debata (117)
Neplnoleté dievča v nedeľu opustilo resocializačné zariadenie. V utorok oznámil Daniel Lipšic, že ju a ďalšiu klientku Čistého dňa, plnoletú Simonu, právne zastupuje a že podávajú na zariadenie trestné oznámenie. Lipšic povedal, že trestné oznámenia spísali na generálnej prokuratúre. Z trestného oznámenia Simony podľa Lipšica vyplýva, že riaditeľ zariadenia Tománek a jeho manželka Zuzana Tománková dievčatami manipulovali. K tvrdeniam Tománkovcov, že dievčatá boli pod vplyvom drog a nehovorili pravdu, povedal, že podľa trestného oznámenia bola Simona pod vplyvom drog minulý týždeň, „keď jej Tománkovci organizovali mediálne vystúpenia“.

Matka Tamary na spoločnej tlačovej konferencii s Tománkovcami upozornila, že jej dcéra je mladistvá a ona nedala žiadne plnomocenstvo, aby ju niekto zastupoval. Pripomenula, že nevie, kde jej dieťa je a nerozumie, prečo jej Lipšic nedal vedieť, keďže je po Tamare vyhlásené policajné pátranie.

© Autorské práva vyhradené

117 debata chyba
Viac na túto tému: #Čistý deň