Pravda má prestížnu cenu Best Buy Award

Pravda získala ocenenie Best Buy Award 2017/2018 za najlepší pomer ceny a kvality na slovenskom trhu v kategórii denníkov. Denník Pravda si vybrali spotrebitelia spomedzi všetkých slovenských denníkov v hlasovaní prieskumu trhu.

29.03.2017 16:00
denník Pravda, ocenenie
debata

Prieskum Best Buy Award realizuje švajčiarska organizácia ICERTIAS – International Certification Association GmbH, ktorá sa špecializuje na skúmanie spokojnosti spotrebiteľov vo viac ako dvoch desiatkach krajín na štyroch kontinentoch. Na území Slovenska sa realizoval vo februári 2017 na vzorke 1 200 opýtaných. Respondentmi boli občania Slovenska nad 15 rokov.

Prieskum sa uskutočnil prostredníctvom internetového dotazníka použitím metódy CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness). Otázky v prieskume Best Buy Award boli otvorené, účastníci teda nemali možnosť výberu z navrhnutých odpovedí.

Namiesto toho podľa vlastného uváženia a na základe vlastných skúseností uviedli výrobcov a poskytovateľov služieb, ktorí ponúkajú najlepší pomer ceny a kvality na slovenskom trhu. Väčšina z opýtaných uviedla ako odpoveď práve denník Pravda ako č. 1 vo vzťahu k pomeru najlepšia cena/kvalita.

V prieskume Best Buy Award 2017/2018 získali ocenenie slovenských spotrebiteľov vo svojich kategóriách aj značky ako Lidl, Tatra banka, Peugeot, Zlatý bažant, Palma, Slovak Telekom, Figaro, Jacobs, Deichman, NAY a ďalšie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba