Má Fico rafinovaný plán, ako zostaviť aj ďalšiu vládu?

Kto bude vládnuť po voľbách, ktoré budú koncom februára 2020? Médiá špekulujú najmä nad krkolomnou 7-koalíciou zostavenú z opozičných strán a nových subjektov. Aktuálna koalícia nemá v prieskumoch takú silu, aby mohla vládnuť ďalej. Napriek tomu si líder Smeru Robert Fico verí, že bude vládnuť ďalej. Hovorí o tom, že treba použiť "rozum". Hraje Fico nejakú hru pre voličov alebo má naozaj plán na to, ako vládnuť ďalej? Špekuluje sa, že Fico nadbieha extrémistom, Fico však odmieta fašistickú ideológiu. Novým subjektom na politickej mape je strana Dobrá voľba Tomáša Druckera, ktorá je zatiaľ ochotná ísť do vlády či už s Ficom alebo aj Trubanom či Kiskom, odmieta len extrémistov. Politika patrila uplynulý týždeň k ťahákom aj na TV Pravda. Pozrite si TOP 10 videí uplynulého týždňa či už z oblasti politiky, ekonomiky ale aj nových relácií na TV Pravda!

15.09.2019 06:00
debata (436)
Video

1.

Aktuálna koalícia nemá v prieskumoch takú silu, aby mohla vládnuť ďalej. Napriek tomu si líder Smeru Robert Fico verí, že bude vládnuť ďalej. Hovorí o tom, že treba použiť „rozum“. Video zverejnil Smer na sociálnej sieti. Na video reagoval Miroslav Beblavý (Spolu), ktorého Fico vo videu spomenul a poslal mu vulgárnejší odkaz. „Pokojne ma posielajte do r…, pán Fico, chápem, že je to len výraz vášho rastúceho zúfalstva,“ reagoval na Ficove slová Miroslav Beblavý.

***

Video

2.

Drucker by išiel do vlády s Ficom aj s Trubanom. Ľudia rozhodnú, hovorí.

***

Video

3.

Danko: Kotleba rovná sa Truban.

***

Video

4.

Slovná prestrelka Andreja Danka s Igorom Matovičom v parlamente

***

Video

5.

Koalícia prišla o väčšinu v parlamente, napriek tomu vraj funguje aj bez Fedora. Bugár: Omladzujeme tím. Hrnko: Zákony prechádzajú. Marček: Zahlasujeme podľa svedomia

***

Video

6.

Žitný: Tóth je od začiatku kľúčovým hrobárom Kočnera. Hosťom Zuzany Martinákovej v pravidelnej relácii TV Pravda Ide o pravdu bol bezpečnostný analytik Milan Žitný.

***

Video

7.

Nová relácia TV Pravda: Neobyčajné miesta – Tajomný vojnový bunker BS-8, ktorý mal chrániť proti Hitlerovi.

***

Video
S Marošom Ovčarikom zo spoločnosti Partners Investments o tom, ako nakladať s úsporami v II. pilieri.

8.

Nová relácia TV Pravda Ide o Peniaze – Druhý pilier: Áno či nie? Sú výnosy dostatočné? Budeme mať dôstojné dôchodky?

***

Video

9.

Kočner si mal rozumieť s Nicholsonovou, tá hovorí o diskreditačnej kampani.

***

Video

10.

V kolóne stratila nervy, otočila sa a zvolila hazardnú jazdu v protismere

***

© Autorské práva vyhradené

436 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda