Figeľ: Droga progresivizmu nie je liek pre Slovensko. Hlina hovorí o porušení paktu o neútočení

Bývalý predseda KDH Ján Figeľ kritizuje Alojza Hlinu za dohodu s PS/Spolu, varuje pred drogou progresivizmu. „Podpora registrovaným partnerstvám by poprela KDH,“ komentuje Figeľ postup predsedu KDH Hlinu, ktorý si chce v budúcej vláde s PS/spolu vyhradiť 30 dní na rozmyslenie o tejto otázke. Bývalému šéfovi kresťanských demokratov sa nepáči roztrieštenosť politickej scény, prejavy vodcovstva a snaha o radikálnu výmenu politikov starých za nových. Figeľ vo videu pre TV Pravda volá po zrušení jedného volebného obvodu a chce, aby sa ich počet zvýšil. TV Pravda oslovila so žiadosťou o reakciu aj súčasného predsedu KDH Alojza Hlinu. Ten naznačil, že bol porušený pakt o neútočení medzi bývalými lídrami hnutia. Pozrite si, čo Hlina povedal vo videu.

18.09.2019 06:00 , aktualizované: 16:01
debata (163)

VIDEO: Prečo Figeľ kritizuje Hlinu? Čo odkazuje bývalý šéf kresťanských demokratov liberálom z PS? Vo videu sa dozviete aj to či bude podľa Figeľa premiérom Truban

Video

VIDEO: Pozrite si ako Hlina zareagoval na kritiku zo strany Figeľa. Hlina otvorene povedal o porušení paktu o neútočení medzi bývalými predsedami KDH.

Video

© Autorské práva vyhradené

163 debata chyba
Viac na túto tému: #Alojz Hlina #Ján Figeľ #Michal Truban #parlamentné voľby 2020