Drucker: S Ficom mám problém, Kiska ide len podľa prieskumov

Zakladateľ vznikajúcej strany Dobrá voľba Tomáš Drucker predstavil najbližších spolupracovníkov a programové ciele. Zo spolupráce, okrem extrémistov, nevylúčil žiadnu stranu, ani Smer. Problémom je preňho Robert Fico, ktorého by vo vedení krajiny nedokázal akceptovať. Drucker odmietol tvrdenia, že za novým politickým projektom sú oligarchovia, a tiež, že strana čaká na príchod Petra Pellegriniho.

19.09.2019 18:38
debata (93)

Prioritnými oblasťami budú pre Dobrú voľbu zdravotníctvo, mladé rodiny, starostlivosť o seniorov či poľnohospodárstvo. Novú stranu reprezentujú dvaja poslanci, ktorí odišli z Mostu-Híd, Martin Fedor a Katarína Cséfalvayová. Agendu spravodlivosti má v rukách rektorka policajnej akadémie Lucia Kurilovská, seniorov zakladateľka Hniezd záchrany Anna Ghannamová. Do Dobrej voľby vstúpili aj Miroslav Kočan, bývalý šéf Všeobecnej zdravotnej poisťovne, Branislav Becík, starosta Dvorov nad Žitavou a podnikateľ Radomír Šalitroš.

VIDEO: Kde zoberie Drucker peniaze na kampaň? Kedy sa stretol s Pellegrinim? Pôjde Drucker do vlády so Smerom? A čo odkazuje Kiskovi.

Video

© Autorské práva vyhradené

93 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Andrej Kiska #Tomáš Drucker #parlamentné voľby 2020