Opozícia: Dosť bolo milujúcich úsmevov, ide do tuhého

V opozícií sa schyľuje k dramatickým zvratom. Koalícia sa tvári, ako keby neprišla o väčšinu. „Mám ale obavy zo schvaľovania štátneho rozpočtu,“ povedal komentátor Peter Javůrek v podcaste Počúvajte pravdu na margo politických udalostí týždňa. Snahu opozície o odvolanie premiéra Petra Pellegriniho označil za zlyhanie Igora Matoviča (OĽaNO). „Stráca nervy a chytá ho panika, lebo jeho hviezda nebezpečne padá,“ povedal komentátor na adresu Matoviča, ktorý odvolávanie predsedu vlády inicioval. Existenčný problém má podľa Javůrka aj liberálna SaS nielen kvôli vnútrostraníckym rozporom, ale aj kvôli progresívcom, „Sú veľmi silným súperom,“ dodal v podcaste.

21.09.2019 06:00
debata (27)

Podcast: Prečo je Matovič nervózny a kde urobil najväčšiu chybu? Je koaličný pokoj len maskou navonok? Čoho sa mal vyvarovať Sulík? Prečo Truban udržuje pozície PS, a Kiskovi sa to nedarí?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

27 debata chyba
Viac na túto tému: #Politika #opozícia #podcast