Aké je pozadie takzvanej politickej zmeny na Slovensku?

Kontroverzná firma, ktorá je v pozadí kampaní novej politickej vlny na Slovensku, získala prestížne ocenenie v USA, ale zároveň je v USA aj vyšetrovaná. Ide o firmu Arona Shaviva, ktorá vyvoláva kontroverzné reakcie, radila v kampani primátorovi Matúšovi Vallovi a prezidentke Zuzane Čaputovej. Teraz pomáha Progresívnemu Slovensku. Shaviv mal zohrať aj dôležitú úlohu v pokuse o prevrat v Čiernej Hore. Trubanovci o podozreniach vedia. „Ak sa ukážu ako pravdivé, spoluprácu ukončíme,“ povedal pre TV Pravda Martin Burgr z PS/Spolu. Český Deník N v súvislosti s neúspešným pučom v Čiernej Hore napísal, že na účet Shavivovej firmy na Cypre prišlo v tom roku 40 miliónov českých korún. Poslala ich firma sídliaca v Prahe, ktorá patrí ruským majiteľom. Peniaze neskôr mali dostať kľúčové postavy pripravovaného puču. Vyšetrovanie prevratu sa ešte neskončilo, ale podľa tajných služieb USA a Británie sa malo na ňom podieľať Rusko. Americká asociácia politických konzultantov (AAPC) v minulosti ocenila kampaň Arona Shaviva pre izraelského premiéra Benjamina Netanjahua ako vôbec najlepšiu na svete. Okrem politiky diváci TV Pravda uplynulý týždeň sledovali aj rozlúčku s českou legendou Karlom Gottom a ďalšie zaujímavé relácie na TV Pravda. Pozrite si TOP 10 videí týždňa.

13.10.2019 06:00
debata (336)
Video

1.

Konzultačná firma Arona Shaviva radila v kampani primátorovi Matúšovi Vallovi a prezidentke Zuzane Čaputovej. Teraz pomáha Progresívnemu Slovensku. Shaviv mal zohrať dôležitú úlohu pri pokuse o prevrat v Čiernej Hore. Pozrite si, čo k tomu povedal pre TV Pravda Martin Burgr, manažér komunikácie PS/Spolu.

***

Video

2.

Sulík: Neľutujem nič, koledovali si o to. Prekvapil lídra Sas masový odchod nespokojných členov? S kým si v strane najviac neporozumel a kto ho sklamal?

***

Video

3.

Sulík dáva ruky do ohňa. Kiššová varuje, aby si ich nespálil.

***

Video

4.

Fico údajnej protivládnej skupine v Prešove odporučil Trubana. Takto líder Smeru vysvetľoval údajné pripravované slovné útoky pri jeho prednáške na Prešovskej univerzite.

***

Video

5.

Kiska asi príde o plat aj ochranku. Exprezident to rešpektuje, ale vidí aj pokrytectvo.

***

Video

6.

Raši: Už sme tu mali všelijakých gazdov a predsa sme vždy vedeli zostaviť vládu. V diskusnej relácii Ide o pravdu s moderátorkou Zuzanou Martinákovou bol podpredseda Smeru a podpredseda vlády pre investície a informatizáciu Richard Raši.

***

Video

7.

Atmosféra na Žofíne: Ľudia Gotta milovali.

***

Video

8.

Dobré povinné zmluvné poistenie môže nahradiť aj havarijnú poistku. Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o peniaze.

***

Video

9.

Nová Stanica Nivy: Pozrite si zábery z najvyššej budovy na Slovensku!

***

Video

10.

Zo slovenskej diaľnice si urobil nemeckú, rútil sa 244 km/h.

***

© Autorské práva vyhradené

336 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda