Čaputová vidí po Gorile na Slovensku očistný proces. Baránek: Som skeptický

Kauzy Kočner a Gorila otriasajú Slovenskom. Podľa politického analytika Jána Baránka záujmové skupiny urobia všetko pre to, aby neskončili pred súdom. „Korupcia je tu zažratá, nie je to výmysel len Ficovej vlády,“ konštatuje v podcaste Počúvajte pravdu analytik.

19.10.2019 06:00

Odhodlanie premiéra Petra Pellegriniho vylepšiť systém justície a prokuratúry oceňuje, ale podľa neho končiaca koalícia už neprijme žiadne zásadne zmeny. Šancu dáva Baránek novej vláde, ktorá príde po parlamentných voľbách. „Musí mať odvahu, schopnosti, skúsenosti a rozum,“ dodáva v podcaste.

PODCAST: Prečo koalícia podľa Baránka už do volieb justíciu a prokuratúru nezmení? Kto sa bojí, že skončí pred súdom? Prečo treba podľa Baránka krízové riešenia? Dokáže urobiť zmeny opozícia, ak by prišla k moci?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

© Autorské práva vyhradené

chyba
Viac na túto tému: #gorila #podcast #Počúvajte Pravdu