Boj Kisku, Beblavého, Matoviča aj Sulíka o body z Gorily

Text Gorily je známy od roku 2011 a v roku 2012 viedol k prehre SDKÚ vo voľbách a vzniku jednofarebnej vlády Smeru. V Gorile je aj hlas podobný Robertovi Ficovi, ktorý sa mal ako opozičný politik v konšpiračnom byte stretnúť so šéfom Penty. Penta pravosť Gorily odmieta. Fico tvrdí, že ak by aj nahrávka bola pravdivá, neusvedčuje ho z ničoho. Faktom je, že prepis Gorila je o korupcii za Dzurindovej vlády. Opozícia však burcuje verejnosť do ulíc a tam sa protesty zužujú najmä na vyvolanie vášní proti Ficovi. Politika dominovala uplynulý týždeň v sledovanosti na TV Pravda. Pozrite si TOP 10 videí týždňa, ktoré dokresľujú vývoj v politike. Okrem toho TV Pravda ponúka aj pravidelné relácie. Viac si pozrite v týždennom prehľade.

20.10.2019 06:00
debata (206)
Video

1.

Zvukový záznam Gorily dostali viaceré redakcie. Pravosť záznamu doteraz nikto nepotvrdil. Nie je potvrdené ani to, o aké osoby v ňom ide. Zverejnili sme vybrané časti daného záznamu v rámci slobody tlače.

***

Video

2.

Beblavý o zodpovednosti za kauzu Gorila.

***

Video

3.

Igor Matovič narušil tlačovku Roberta Fica ku kauze Gorila. Fico najprv povedal svoj postoj ku kauze. Poslanci Smeru a Matovič začali do seba strkať od 6:40 min.

***

Video

4.

Kiska hovoril pred úradom vlády o ukradnutom a mafiánskom Slovensku.

***

Video

5.

Vačok o nahrávke kauzy Gorila.

***

Video

6.

Žitný o nahrávke Kočnera s Trnkom o Haščákovi.

***

Video

7.

Bugár: V Threeme sú aj opozičníci, zverejnil by som to celé. Kollár o pravosti nepochybuje, je to hlas Kočnera. Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o pravdu s moderátorkou Zuzanou Martinákovou.

***

Video

8.

Stužková: Navždy sa zachová… Ale ako ju finančne zvládnuť? Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o peniaze.

***

Video

9.

„Železný muž“ Ľudo si zničil ramenný kĺb. Ako mu pomohli na ortopédii? Pozrite si ďalší diel relácie TV Pravda Ide o zdravie.

***

Video

10.

Lučenčan na rýchloste R1 rozmlátil Ferrari za 150-tisíc.

***

© Autorské práva vyhradené

206 debata chyba
Viac na túto tému: #TOP 10 videí týždňa TV Pravda