V Smere sa budú zaoberať medializovanými informáciami o kontaktoch Glváča s Kočnerom

Glváča na odchod vyzval aj líder hnutia OĽaNO Igor Matovič. Ak tak neurobí, zverejní Matovič celú komunikáciu medzi ním a Kočnerom.

23.10.2019 11:30
debata

V strane Smer sa budú zaoberať medializovanými informáciami o kontaktoch medzi Martinom Glváčom (Smer) a Marianom Kočnerom. Povedal to pred dnešným rokovaním vlády SR premiér Peter Pellegrini s tým, že v závere pracovného týždňa sa vráti z výjazdov po regiónoch a bude sa so spolustraníkmi rozprávať na tieto témy. Podľa jeho slov je však potrebné, aby sa informácie buď najskôr potvrdili, alebo vyvrátili. Pellegrini dodal, že v súčasnej situácii preto nie je vhodné prijímať unáhlené rozhodnutia. Informácie o údajnej komunikácii Glváča s Kočnerom priniesol v pondelok spravodajský portál Denník N. Glváča na odchod vyzval aj líder hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO) Igor Matovič. Ak tak dnes neurobí, zverejní Matovič celú komunikáciu medzi ním a Kočnerom, ktorú má podľa vlastných slov k dispozícii.

„Ja už na to niekedy nemám nervy. Aby som každý deň niečo čítal a potom musel na to hľadať nejaké slová a komentovať to. Neprináleží mi teraz vynášať ortieľ, ale vrátim sa v závere týždňa, určite sa stretneme na centrále strany a musíme si povedať, že ako v takýchto prípadoch konať tak, aby sme s tým netraumatizovali spoločnosť, ale aby sme nevynášali nad niekým neoprávnene súdy. Budeme o tom hovoriť, nebudeme to prehliadať, ale nech niekto neočakáva od nás sekundové reakcie. Ak sa preukážu niektoré informácie, tak budeme konať," povedal Pellegrini. Glváč komunikáciu odmieta.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Glváč #Igor Matovič #Peter Pellegrini #Kočner