Fico: Dohoda s Kočnerom je totálna sprostosť

Robert Fico reagoval prostredníctvom videa na sociálnych sieťach na údajnú nahrávku z „dielne“ Mariána Kočnera, o ktorej médiá informovali v pondelok. V daný deň reagoval Smer len tlačovou správou. V aktuálnom videu Fico vzťahy s Kočnerom popiera a akékoľvek dohody o Kočnerovej imunite či podiele na volebných úspechoch Smeru označil za "sprostosti".

20.11.2019 10:31
debata (756)

VIDEO: Pozrite si vybrané časti videa, ktoré zverejnil Robert Fico ako reakciu na údajnú nahrávku, kde sa mal Kočner chváliť o dohode s Ficom.

Video

Na nahrávke sa má Kočner chváliť, že Smer by bez neho nevyhral voľby v roku 2012. „Prosím vás povedzte mi, čo má toto spoločné s Kočnerom,“ reagoval na to Fico.

Na nahrávke má Kočner s podnikateľom Michalom S. tvrdiť, že kým bude vo vláde Robo, on bude mať svätý pokoj. Chváli sa dokonca tým, že vďaka nemu vyhral voľby, pričom predtým rozoštval bývalú premiérku Ivetu Radičovú (SDKÚ) s predsedom parlamentu Richardom Sulíkom (SaS).

Fico tvrdí, že nič z toho nie je pravda a ide o propagandu niektorých médií, ktoré sa snažia poškodiť Smer pred blížiacimi sa voľbami.

Podnikateľ si mal na spomínanej nahrávke pýtať peniaze od Kočnera za to, že Finančná správa Kočnerovi nebude kontrolovať dane. Finančná správa reagovala, že absolútne vylučuje, že by nejaký externý subjekt dokázal mať vplyv na procesy na Finančnej správe týkajúce sa výkonu kontrol.

Fico v aktuálnom videu pripomenul, že Kočner bol za ekonomickú trestnú činnosť stíhaný ešte pred vraždou novinára a jeho priateľky.

© Autorské práva vyhradené

756 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Marian Kočner #kauza Threema