Fico s Kiskom si skočili do vlasov pre migrantov a Kočnera

Predseda Smeru Robert Fico zverejnil video, v ktorom útočí na lídra Za ľudí kvôli migrantom. Andrej Kiska reagoval o niekoľko hodín, a to zverejnením otvoreného listu, na ktorý následne reagoval Smer. Pozrite si video TV Pravda s najdôležitejšími momentmi konfliktu oboch politických súperov.

15.01.2020 19:09
debata (490)

VIDEO: Pozrite si ako zaútočil Robert Fico vo videu na Andreja Kisku? Čo mu líder Za ľudí napísal v otvorenom liste? Budú Fico a Kiska dvaja hlavní aktéri kampane?

Video

Predseda Smeru Robert Fico zverejnil video, v ktorom útočí na lídra Za ľudí kvôli migrantom. Nechýba ani hrozba sociálnej a pracovnej krízy, ktorá by po ich údajnom príchode zasiahla Slovensko. Andrej Kiska reagoval na Fica o niekoľko hodín, a to zverejnením otvoreného listu.

Šéfa Smeru obviňuje z toho, že vybudoval systém, ktorý chránil osoby zodpovedné za vraždu novinára Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. „Úprimne chceš, aby boli potrestaní vinníci vraždy? Aj politickí vinníci? Tak nájdi odvahu a povedz, že si urobil chybu a mali ste tých gaunerov zastaviť skôr,“ vyzýva Kiska v liste Fica.

Reakcia na Kiskov list prišla zo Smeru, tentoraz nie od Fica ale od poslanca Ľuboša Blahu, ktorý ju zverejnil na FB strany Smeru. Andrejovi Kiskovi odpovedá tiež formou otvoreného listu, a obviňuje ho z politického zneužívania vraždy dvoch mladých ľudí. Pozrite si video TV Pravda s najdôležitejšími momentmi konfliktu oboch politických súperov.

© Autorské práva vyhradené

490 debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Fico #Smer #Andrej Kiska #Marian Kočner #parlamentné voľby 2020 #Za ľudí