Smer bez moci, Matovič v chaose a Čaputová s rozvahou

Presne pred týždňom bola menovaná nová slovenská vláda. Premiér Igor Matovič ale nerieši program kabinetu a predvolebné sľuby, ale hasí krízovú situáciu s pandémiou koronavírusu. Ako zvláda mimoriadny nápor na exekutívu? „Zdá sa, že všetko chce robiť len on sám,“ konštatuje v podcaste Počúvajte pravdu komentátor Marián Repa. Čo si myslí o zložení vlády a prečo ju nazýva protikorupčným kabinetom? Počúvajte podcast, v ktorom komentátor denníka Pravda hovorí aj o aktuálnom pôsobení prezidentky Zuzany Čaputovej.

28.03.2020 05:00
debata (403)

PODCAST: Kto bol pri zostavovaní novej vlády najchytrejší vyjednávač? Ktoré mená ministrov prekvapili najviac? Preberie Veronika Remišová stranu Za ľudí po Andrejovi Kiskovi? Ako rieši premiér Igor Matovič krízovú situáciu? Bude symbolom pokoja a rozvážnosti prezidentka Zuzana Čaputová?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

403 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast