Ako chutí moc podľa Matoviča

Opozičná strana Smer vykročila na cestu, ktorá môže priniesť štiepenie či rozpad. Hlavnými aktérmi sú predseda strany Robert Fico a podpredseda Peter Pellegrini. Obaja sa stále viac vzďaľujú dohode vo vnútri strany, a výzva expremiéra na odchod svojho straníckeho šéfa definitívne vylúčila túto možnosť. „Pellegrini potrebuje vytvoriť základňu pre novú stranu a podľa toho koná,“ hovorí v podcaste Počúvajte pravdu komentátor Marián Repa. Čo je nové v koalícií? Politické nominácie Igora Matoviča a prekvapujúce personálne rošády na úradoch. „Je to v rozpore s princípmi otvoreného vládnutia ale v súlade s politickou účelovosťou,“ charakterizuje predsedu vlády Michal Horský.

30.05.2020 07:00
debata (297)

PODCAST: Prečo provokuje Peter Pellegrini svojho straníckeho šéfa? Vznikne nová ľavicová strana a kto ju bude voliť? Premiér Igor Matovič ukáže schopnosť vládnuť až teraz, keď Slovensko zasiahnu ekonomické dôsledky pandémie. Príde mu na pomoc Richard Sulík?

Podcast si môžete vypočuť aj cez obľúbené aplikácie.

Čo sú podcasty a kde ich nájdete?

Podcast je zvukový záznam, umiestnený vydavateľom či autorom na internete. Názov vznikol spojením slov pod (od názvu prehrávača iPod) a cast (od anglického slova broadcasting – vysielanie).

Podcasty môžete počúvať priamo na webe, kliknutím na audioprehrávač, alebo si ich môžete stiahnuť do svojho zariadenia (telefón, počítač, tablet) a pustiť si vtedy, keď vám to najviac vyhovuje. Podcasty teda môžete počúvať prostredníctvom mobilného telefónu s pripojením na internet aj počas šoférovania, športovania alebo iných aktivít. Počúvanie podcastu si nevyžaduje plnú pozornosť a nie je viazané na jedno zariadenie.

Na iOS zariadeniach je možné podcasty Pravdy počúvať prostredníctvom aplikácie Spotify App alebo aplikácie Podbean Podcast App.

Podcasty Pravdy nájdete na Google podcast a Spotify podcast Pravda.

297 debata chyba
Viac na túto tému: #podcast #Počúvajte Pravdu