Kollár: Vlastnil som všetky lyžiarske strediská v Tatrách

Podľa Kollára strana Spolu iba odvracia pozornosť od dôležitých tém, ktoré teraz trápia slovenskú spoločnosť. „Bol som na daňovom úrade a vybral som si úplne čerstvý doklad o tom, že firma BSSC, ktorú napádajú, nie je daňovému úradu ani štátu dlžná ani na daniach, poplatkoch či čomkoľvek inom ani korunu. Toto je prvé klamstvo, ktoré povedali, vyvrátené,“ zdôraznil Kollár na videu zverejnenom na sociálnej sieti.

06.07.2020 10:10 , aktualizované: 15:19
debata (360)

Druhým klamstvom prestaviteľov strany Spolu je podľa Kollára tvrdenie, že je naďalej konateľom tejto spoločnosti. „Od roku 2006 som sa ako ústavný činiteľ vzdal konateľstva. Mám o tom aj doklad od notára,“ uviedol. Tretím tvrdením, ktoré Kollár vyvracia, je, že spoločnosť bola v čase predaja polovice podielu takmer bezcenná a vlastnila len jeden bager.

„Hodnota tejto spoločnosti bola v tom, že vlastnila jednu omnoho väčšiu firmu Prvá tatranská. Tá vlastnila všetky lyžiarske strediská v Tatrách – Štrbské pleso, Skalnaté pleso, Bachledovu dolinu, Ždiar, Tatranská Lomnica – Jamy, Smokovce, Jakubkovu lúku. Toto všetko vlastnila, takže je nemiestne hovoriť o jednom bagri,“ dodal Kollár.

VIDEO: Matovič o Kollárovi, jeho odvolávaní, jeho firme na Cypre, aj o SaS a Za ľudí.

Video

VIDEO: Strana Spolu o Kollárovi – takto podľa nich perie peniaze.

Video
360 debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Kollár #Spolu - občianska demokracia