Nezvestného mladého muža, po ktorom v Kremnici pátrali, našli mŕtveho

Nezvestného mladého muža, po ktorom v Kremnici a jej okolí pátrali od pondelka, našli včera mŕtveho. Polícia na sociálnej sieti informovala, že 22-ročného muža z Kremnice našli v utorok podvečer bez známok života.

05.08.2020 10:49
debata

„K príčinám jeho smrti ako ani ďalším okolnostiam nebudeme z dôvodu citlivosti prípadu a pre prebiehajúce procesné úkony poskytovať viac informácií,“ uvádza Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Po nezvestnom mužovi, ktorý odišiel na prechádzku do prírody mimo Kremnice v pondelok, pátrali v teréne okrem policajtov aj horskí záchranári. Horská záchranná služba (HZS) informovala, že do pátrania nasadila 17 profesionálnych záchranárov, deväť služobných psov a 18 dobrovoľných zmluvných záchranárov HZS. Pri pátraní pomáhala aj vrtuľníková posádka letky Ministerstva vnútra SR.

„V spolupráci s poľskými záchranármi z TOPRu bol skúšobne pri pátraní využitý aj prístroj na vyhľadávanie mobilného telefónu. Boli prepátrané lokality Kremnický štít, Jastrabia skala, Nevoľné, Dolná Ves, Bartošova Lehôtka, Ihráčsky potok, Veterné, Dolná Klapa, Zákľuky,“ doplnila HZS.

Telo mladého muža bez známok života našli v lesnom poraste nad chatovou oblasťou mesta Kremnica v utorok vo večerných hodinách.

debata chyba
Viac na túto tému: #Kremnica #nezvestný