Štáb JOJ spravil Bödörovi garde z väznice. Mne sa sníva, reagoval Matovič

Norberta Bödöra po prepustení z väzby v Ilave odviezol novinár.

19.01.2022 15:28
bodor, para Foto: ,
Obvinený nitriansky podnikateľ Norbert Bödör (druhý zľava) po prepustení v Pezinku v nedeľu 16. januára 2022. Vľavo Marek Para, jeho obhajca.
debata (132)

Nemenovaný redaktor či člen štábu JOJ mal Bödöra naložiť pred väznicou, keď ho prepustili minulý týždeň vo štvrtok z väzby. A zaviezť bližšie k domovu, na nádvorie Klobušického kaštieľa.

Upozornil na to portál omediach, ktorý žiadal o stanovisko aj samotnú televíziu. Nedostal odpovede ani od redaktora, ktorý urobil na nádvorí rozhovor s Bödörom a jeho právnymi zástupcami, ani od šéfa spravodajstva a publicistiky JOJ.

Norbert Bödör / Marek Para Čítajte viac Fico pre Bödöra opäť útočí na Najvyšší súd. Šeliga: Neprijateľný nátlak

Predmetnú reportáž do vysielania spracoval Samuel Migaľ a pod príspevkom je aj podpísaný.

Televízia neupozornila na fakt, že Bödöra zviezli. Takto sa nitrianskemu oligarchovi podarilo doslova utiecť pred ostatnými novinármi, ktorí ho pri východe väznice v Ilave čakali hodiny.

Na to reagoval aj líder mandátovo najsilnejšieho hnutia OĽaNO Igor Matovič. Na sociálnej sieti napísal: „Mne sa asi sníva. Aby redaktor TV robil garde a šoféra hlave nitrianskej mafie a následne s ním urobil vriťvlezlú reportáž, to len na Slovensku je zrejme v súlade s novinárskou etikou. Hanba preveliká.“

Norbert Bödör / Marek Para / Čítajte viac Najvyšší súd pre námietku voči sudcom zrušil pojednávanie k Bödörovi

© Autorské práva vyhradené

132 debata chyba
Viac na túto tému: #Norbert Bödör