Viac šťastia ako rozumu: Seniorka naskakovala do idúceho vlaku, takmer ju zabil

Trnavská polícia zverejnila video, ktoré zachytáva 73-ročnú ženu ako naskakuje do už idúceho vlaku. Situácia sa udiala v pondelok pred 22. hodinou na železničnej stanici v Trnave.

26.01.2022 09:33
debata (34)

VIDEO: Hrôzostrašná scéna na vlakovej stanici. Babka padla pod idúci vlak

Video

Žena sa snažila naskočiť do vlaku, ktorý mal otvorené dvere. Zrejme sa jej však podšmykla noha. Najskôr spadla na schodíky, potom vedľa peróna, takmer pod kolesá rozbiehajúceho sa kolosu. Krátko po nej z idúceho vlaku vyskočila iná cestujúca.

„Na celý incident sa s hrôzou pozerali nielen cestujúci ale aj rušňovodič z druhého vlaku, ktorý ihneď upozornil výpravkyňu. Tá dala urýchlene znamenie na zastavenie vlaku,“ píše polícia. Ženu sa podarilo vytiahnuť späť na nástupište. Privolaná RZP dôchodkyňu na mieste jednorázovo ošetrila. Kvôli tejto mimoriadnej udalosti mal rýchlik meškanie 30 minút.

„Policajti si dôchodkyňu, za jej nerozvážny čin a porušenie zákona, predvolajú a budú ju a aj jej ‚spolubojovníčku‘ riešiť v správnom konaní. Za spáchaný priestupok im môže hroziť pokuta až do výšky 500 eur,“ upozorňuje polícia.

„NIKDY a za žiadnych okolností sa nesnažte nastupovať alebo vystupovať z idúceho vlaku. Nech sa akokoľvek ponáhľate, VŽDY počkajte, až kým vlak riadne nezastaví. Nejde len o to, že porušíte zákon a za takýto skutok môžete dostať vysokú pokutu. V prvom rade takýmto konaním vážne ohrozujete svoj vlastný život. Toľko šťastia, ktoré mala táto pani, vy už mať nemusíte,“ vážne upozorňuje.

© Autorské práva vyhradené

34 debata chyba
Viac na túto tému: #vlak #Trnava