Zosuv krajnice ochromil diaľnicu D1. Pozrite si stav úseku pred Trnavou

Na diaľnici D1 v smere do Trnavy, zhruba 800 metrov pred križovatkou Voderady, nastal zosuv svahu a krajnice. Zosuv podľa Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) nastal z dôvodu nepriaznivých klimatických a poveternostných vplyvov.

14.09.2019 06:00
debata (8)

VIDEO: Diaľnica je síce rozšírená na tri pruhy, ale stále chýba širšia krajnica a takýto stav cesty prináša svoju daň či už v podobe nehôd a najnovšie aj zosuvu. Pozrite si miesto, kde sa na diaľnici D1 pred Trnavou zosunul svah a krajnica.

Video

NDS na sociálnej sieti uviedla, že zosuv sa im podarilo zastabilizovať a na diaľnici D1 zhruba v 42. kilometri smerom do Trnavy už nie je obmedzená doprava v pravom jazdnom pruhu. Momentálne je teda doprava opäť vedená vo všetkých troch jazdných pruhoch. NDS najprv informovala, že vodiči majú počítať s obmedzením na najbližších 10 dní. Spoločnosť zasypaním svahu potvrdila spustenie premávky vo všetkých pruhoch diaľnice D1. Toto opatrenie je však podľa NDS dočasné a momentálne už pracujú na schválení riadneho termínu uzávierky, počas ktorej sa plnohodnotne opraví miesto zosuvu.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Trnava #Voderady #diaľnica D1 #zosuv svahu