Firma na Slovensku ohlásila tisícové zľavy na tepelné čerpadlá. Ušetriť sa dá až 4 350 eur

Vaillant Group má viacero závodov na Slovensku. Aj vďaka nim sa stáva jednou z popredných krajín v európskej výrobe tepelných čerpadiel.

15.04.2024 10:54
tepelné čerpadlo Foto:
Tepelné čerpadlo aro THERM plus
debata (5)

Až 4 350 eur môžu ušetriť majitelia rodinných domov, ak sa rozhodnú pre tepelné čerpadlo značky Vaillant. Cieľom je, aby boli tepelné čerpadlá pre zákazníkov dostupnejšie. Vaillant preto ponúka výročnú zľavu pri príležitosti 150 rokov svojho založenia, ktoré tento rok oslavuje, informuje spoločnosť v tlačovej správe.

Zľava sa vzťahuje na tepelné čerpadlá vzduch/voda aroTHERM plus a aroTHERM split, zakúpené a nainštalované od 15.4.2024 do 30.6.2024 na celom území Slovenska. „Záujemcovia o zľavu od značky Vaillant sa môžu prihlásiť u jej overených a vyškolených montážnych a servisných partnerov, ich zoznam nájdu na jej webovej stránke,“ informuje spoločnosť.

Závod, Vaillant, priemysel Čítajte viac Stovky nových miest a miliónov investícií. Na Slovensku rastie nový pilier priemyslu

Vaillant Group má viacero závodov na Slovensku. Aj vďaka nim sa stáva jednou z popredných krajín v európskej výrobe tepelných čerpadiel.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #tepelné čerpadlo