Cestná preprava rýchlo a lacno

- inzercia - Synonymom expresnej a ekonomickej cestnej prepravy je je tou správnou voľbou. Navyše, finančne výhodnou, pretože Vám prináša výrazné úspory nákladov na skladovanie a zásoby.

11.02.2008 08:35
DHL - ekonomická cestná preprava
debata

Prostredníctvom DHL EUROPLUS je možné prepravovať jednokusové i viackusové zásielky, paletové zásielky nevynímajúc. Maximálna hmotnosť zásielky by nemala prekročiť 2500 kilogramov. Denne prejde cez hranice jednotlivých európskych štátov medzinárodnou cestnou sieťou DHL viac než 70 000 zásielok. Sieť DHL EUROPLUS pokrýva v súčasnosti viac ako 30 krajín a teritórií starého kontinentu. Ich počet, vďaka šikovnosti a ústretovosti DHL voči Vám, jej klientom, neustále rastie. V prípade zásielok smerujúcich do krajín a území mimo Európskej únie Vám zamestnanci DHL zabezpečia aj rýchly colný proces.

Vysoká kvalita, transparentné a vopred dané sadzby, dopredu naplánovaný čas vyzdvihnutia a doručenia, ako aj široká škála doplnkových služieb robia z DHL EUROPLUS ideálne riešenie pre Vaše prepravné potreby. Služba je vhodná pre väčšinu komodít a DHL ju vie prispôsobiť individuálnym požiadavkám jednotlivých zákazníkov.

debata chyba