Už len 12 dní - názory a karikatúry

Vážení čitatelia, v novej Pravde nájdete aj viac názorov. Každý deň sa na dvoch stranách stretnete so stálymi komentátormi Pravdy, obľúbenými autormi stĺpčekov (Nagyová-Džerengová, Geišberg, Kampaníková, Bakoš a Markovič) a navyše aj s príspevkami politikov, ekonómov, učiteľov, lekárov a ďalších ľudí, ktorí majú čo povedať k dianiu doma i vo svete.

06.11.2008 00:01
debata

Na stranu 4 pridáme redakčný komentár k najpálčivejšej téme dňa a na veľkú úrodu názorov, stĺpčekov, postrehov, zamyslení, úvah a ďalších podobných textov sa môžu tešiť čitatelia sobotňajšej Pravdy – nájdu ich aj v denníku, aj v novej prílohe Víkend (okrem iného obsahu).

Prelistujte si novú Pravdu****

To najlepšie na koniec – samozrejme, že na názorovej dvojstrane bude každý deň miesto na vaše listy, postrehy a príspevky, v prvých týždňoch po zmene budeme navyše uverejňovať vaše pripomienky k novej Pravde na osobitnom mieste.

Danglár aj Lesyk budú aj naďalej našimi dvornými karikaturistami, len riešime jednu dilemu – mali by byť ich kresby čierno-biele, ako vychádzajú na názorovej strane doteraz, alebo farebné, keď celé noviny budú plnofarebné?

Poraďte, prosím.

Lipšic navrhol zmrazenie platov
Lipšic navrhol zmrazenie platov Lipšic navrhol zmrazenie platov
Lipšic navrhol zmrazenie platov
Lipšic navrhol zmrazenie platov Lipšic navrhol zmrazenie platov

Tešíme sa na vaše ohlasy.

debata chyba