Voľby v Bratislave sú pokojné, niekde sa čaká v radoch

Parlamentné voľby v Bratislave sú zatiaľ pokojné a bez problémov. Okrskové volebné komisie z veľkých mestských častí hlásia pomerne vysoký záujem, napríklad v bratislavskom Novom Meste ľudia čakajú dokonca v radoch. Voliť chodia všetky vekové kategórie.

05.03.2016 13:13
debata (18)

Záujem o hlasovanie v parlamentných voľbách je vysoký aj na najväčšom bratislavskom sídlisku, v Petržalke. Ako priblížil Richard Nemec z kancelárie petržalského starostu, podľa odhadov okrskových komisií sa dá očakávať vyššia účasť ako v posledných parlamentných voľbách.

Ako dodal, voľby v Petržalke sú zatiaľ pokojné. Bez problémov sa volí aj v bratislavskom Starom Meste, kde sa podľa hovorkyne Nory Gubkovej otvorili všetky volebné miestnosti načas. Jediné starosti volebným komisiám robia ľudia, ktorí chcú odvoliť s cestovným pasom, čo nie je možné, voliť totiž možno len na občiansky preukaz.

odkaz
volby-pravda.sk-568x70

V bratislavskom Novom Meste sú voľby zatiaľ tiež pokojné. No ako informoval hovorca Nového Mesta Marek Tettinger, pri volebnom okrsku na Riazanskej ulici kontrolovala polícia petičiarov, ktorí tu zbierajú podpisy za zrušenie hazardu na území Bratislavy.

Mužov zákona na to upozornili členovia miestnej okrskovej komisie. Ako dodal Tettinger, konanie petičiarov je bez problémov, ľudí totiž oslovujú, až keď vyjdú z volebných miestností.

18 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #parlamentné voľby #voľby 2016