Heger predstavil ďalšie známe meno. Demokratov posilní Mihál

S mimoparlamentnými stranami Demokrati a Jablko bude spolupracovať Jozef Mihál. Informovali o tom predstavitelia strán na piatkovej tlačovej konferencii.

09.06.2023 11:19 , aktualizované: 11:50
heger, mihal Foto:
debata (25)

Mihál ozrejmil, že nebude členom ani Demokratov, ani Jablka. Pomôcť chce s prípravou programu a je rád, že bude môcť spolupracovať s niektorými osobnosťami týchto strán. Poukázal na potrebu riešenia problémov bežných ľudí.

Lucia Ďuriš Nicholsonová, Eduard Heger Čítajte viac Politológ Štefančík: Nicholsonová môže byť klesajúcej strane Demokrati na príťaž

„Jozef Mihál je najväčší odborník na sociálne veci na Slovensku,“ tvrdí líder Demokratov Eduard Heger. Vyzdvihol jeho skúsenosti v tejto oblasti. Demokrati so stranou Jablko chcú podľa Hegera priniesť najsilnejší a najlepší sociálny program.

Nvotová novou posilou Demokratov
Video
Zdroj: TV Pravda

Predstaviteľka vznikajúcej strany Jablko Lucia Ďuriš Nicholsonová ozrejmila, že Mihál začal s jej stranou spolupracovať ako odborný garant práve na sociálne témy. Skonštatovala, že voľby by nemali byť o lídrovi Smeru-SD Robertovi Ficovi a voliči by si nemali vyberať menšie zlo. „Dávame dokopy obrovský silný tím hlavne v sociálnej oblasti, aby ľudia nemuseli voliť menšie zlo, ale to väčšie dobro,“ uviedla.

Na otázky o prípadných rokovaniach o možnej volebnej koalícii či ďalšej spolupráci Heger neodpovedal, prípadné dohody podľa jeho slov oznámia. V tomto období sa chce Hegerova strana venovať programu a predstaviť ho voličom.

25 debata chyba
Viac na túto tému: #demokrati #Jozef Mihál #Eduard Heger #strana Demokrati