Kočner sľubuje Bratislavčanom MHD zadarmo

Občania by nemali platiť za to, čo nefunguje, tvrdí kandidát na primátora Bratislavy Marian Kočner. Preto navrhne, aby systém mestskej hromadnej dopravy bol v hlavnom meste SR bezplatný. Chýbajúce prostriedky by vedel získať úspornejším fungovaním Dopravného podniku Bratislavy.

25.10.2006 12:26
Autobus
Autobus MHD.
debata

Kočner sa o funkciu primátora uchádza ako nezávislý kandidát bez podpory politických strán. Z Bratislavy by rád vybudoval atraktívne kongresové centrum s dostatkom zelene, kvalitnou infraštruktúrou a funkčnejšou mestskou políciou, ktoré by prilákalo do mesta viac turistov a tým aj viac peňazí do mestskej pokladnice.

Do svojej volebnej kampane chce investovať tri až štyri milióny korún z vlastných prostriedkov. Kočner podniká v stavebníctve a cestovnom ruchu. Je majiteľom napríklad Športhotela na Donovaloch. Na verejnosti sa stal známym najmä incidentom okolo televízie Markíza, v ktorom ho niektorí odporcovia obvinili zo spojenia s podsvetím. Kočner tieto obvinenia na dnešnej tlačovej konferencii označil za lživé, ktoré sa nikdy nepreukázali.

debata chyba