Z bratislavského magistrátu odchádza šéfka dopravy

Hlavná dopravná inžinierka Bratislavy Tatiana Kratochvílová končí. Na Magistráte hlavného mesta Slovenskej republiky pracovala ako riaditeľka sekcie dopravy. Zo svojej funkcie odchádza dohodou, informovala o tom hovorkyňa Bratislavy Ivana Skokanová.

08.12.2015 15:23
Tatiana Kratochvílová Foto: ,
Po desaťmesačnom pôsobení vo funkcii sa Tatiana Kratochvílová na svojom odchode dohodla s primátorom.
debata (7)

Bývalá kandidátka na primátorku bola dopravným inžinierom hlavného mesta od 1. februára tohto roka a na poste nahradila Tibora Schlossera. Po desaťmesačnom pôsobení vo funkcii sa Tatiana Kratochvílová na svojom odchode s primátorom dohodla.

„Táto práca je veľmi náročná, ale o to dôležitejšia. V doprave v Bratislave je stále čo zlepšovať, naštartovali sme však viaceré projekty a verím, že aj vďaka nim sa bude Bratislava posúvať dopredu," cituje tlačová správa oddelenia komunikácie a marketingu bratislavského magistrátu vyjadrenie Kratochvílovej k jej odchodu.

Primátor Ivo Nerovnal odchádzajúcej dopravnej inžinierke poďakoval. Podľa neho „Kratochvílová odviedla vďaka svojmu osobnému prístupu a odborným znalostiam na úrade veľa práce". „Najviditeľnejším projektom je nepochybne projekt Starého mosta, ktorý sa nám po úvodných peripetiách podarilo aj vďaka jej profesionalite a odbornému prístupu dostať pod kontrolu a dnes vieme, že ho dokončíme včas," dodáva Nesrovnal v tlačovej správe.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Tatiana Kratochvílová #Bratsilava #hlavná dopravná inžinierka