Zvolen otvára Kinozáhradu

Milovníci filmového umenia si prídu na svoje vo zvolenskej Kinozáhrade, ktorá ponúka sériu filmových premietaní pod holým nebom v jedinečnej atmosfére Parku Ľudovíta Štúra. Vstup je voľný.

09.07.2016 10:00
kinozáhrada Foto: ,
Zvolenská kinozáhrada ponúka sériu filmových premietaní pod holým nebom.
debata

Prvé premietanie je pripravené v nedeľu 10. júla. Bude to animovaná rozprávka Ovečka Shaun. Úspešná seriálová postavička sa dočkala filmového spracovania. Život je nekonečná nuda, až kým nezmizne farmár. Ovečky sa ho vydajú hľadať a doviezť ho domov. Na tejto záchrannej výprave ich čaká veľa dobrodružstiev.

V pondelok 11. júla príde na rad romantická komédia Do Ríma s láskou režiséra Woodyho Allena. Divákov zavedie do krásneho talianskeho hlavného mesta, kde sa rozohrajú osudy viecerých postáv. Vo filme, ktorý pozostáva zo štyroch poviedok, hrajú Woody Allen, Penélope Cruz, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Alec Baldwin.

Akčná komédia Krycie meno U.N.C.L.E. je na programe v utorok 12. júla. Agenti CIA a KGB musia spojiť svoje sily Američan Napoleon (Henry Cavill) a Rus Illya (Armie Hammer) bojujú proti záhadnej zločineckej organizácii. Kľúčom k záchrane sveta sa stáva Gaby (Alicia Vikander), dcéra nemeckého vedca.

Posledným filmom bude dobrodružný horor Jurský masaker v stredu 13. júla. Vrtuľník s výpravou zoológov havaruje v zabudnutom pralese. Po počiatočnom očarení strateným svetom hrdinovia zisťujú, že budú musieť bojovať o prežitie. Nielen s dinosaurami, ale aj medzi sebou.

Každý deň sa premietanie začína o 21.00 hod. Všetky filmy sú dabované. V prípade nepriaznivého počasia sa bude premietať vo veľkej sále Starej radnice.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #záhrada #park #kino