Diviaky spôsobili vážnu nehodu pri Holíči

Vážna nehoda, ktorú spôsobili diviaky, sa v utorok skoro ráno stala na ceste I/51 od Holíča na Hodonín. Vodičovi Mercedesu Benz skrížilo cestu asi 20 diviakov, vzhľadom na veľmi krátku vzdialenosť už nedokázal zrážke zabrániť a narazil do nich.

31.01.2017 14:37
Dopravná nehoda, autonehoda, Foto: ,
Vodičovi Mercedesu Benz skrížilo cestu asi 20 diviakov, vzhľadom na veľmi krátku vzdialenosť už nedokázal zrážke zabrániť a narazil do nich.
debata (14)

Následne sa v protismere zrazil s dodávkou Renault Trafic. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, vodič dodávky sa zranil ťažko, jeho spolujazdec aj vodič mercedesu utrpeli predbežne ľahké zranenia.

O život prišiel jeden diviak, ktorého si prevzali poľovníci. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje, začaté je aj trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví s následkom ťažkej ujmy z nedbanlivosti

Senickí policajti evidujú od začiatku roku viacero nehôd, pri ktorých vošla na cestu náhle lesná zver. Polícia preto upozorňuje vodičov, aby boli pri prejazde niektorých úsekov ciest, ktoré sú označené aj príslušnou dopravnou značkou, obzvlášť v strehu a najmä v ranných a večerných hodinách možný stret so zverou predvídali.

14 debata chyba
Viac na túto tému: #autonehoda #Holič #diviak