Chcú revitalizovať Kuchajdu, občania môžu poslať námety

Bratislavská mestská časť Nové Mesto chce zrevitalizovať prírodné kúpalisko Kuchajda, svojimi podnetmi a nápadmi môžu pomôcť aj občania.

08.02.2017 16:48
Kuchajda, jazero Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Ako ďalej informuje samospráva na svojej webovej stránke, podmienky chcú zlepšiť pre zeleň.

„Riešením je revitalizácia Kuchajdy, ktorá sa zameria na zadržiavanie vody v krajine. Takto zadržaná voda by mala zeleni pomôcť. Na vytvorenie riešenia pripravuje mestská časť v najbližšom období architektonickú súťaž,“ pripomína Nové Mesto s tým, že po súťaži chcú zlepšiť podmienky pre šport a trávenie voľného času. R

eferát pre participáciu verejnosti chce do 12. februára osloviť športové komunity a občanov, aby prispeli svojimi postrehmi alebo nápadmi k zlepšeniu športových a rekreačných funkcií Kuchajdy. Záujemcovia, ktorí sa chcú zapojiť do plánovania verejných priestorov, si môžu dohodnúť stretnutie e-mailom na adrese participacia@banm.sk alebo telefonicky na čísle +421 905 340 394.

Pracovníci referátu po dohode za ľuďmi prídu. „Zmapované podnety sa tak dostanú do podkladov súťaže,“ pripomína mestská časť. Na Kuchajde počas leta organizujú kultúrne a spoločenské podujatia ako Kultúrne leto, letné kino, bývajú tu aj vatry a podujatia občianskych združení.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Nové Mesto #Kuchajda