Bratislavskí krajskí poslanci žiadajú Freša, aby odvolal Keselého

Poslanci Bratislavského samosprávneho kraja (BSK) Vladimír Sloboda a Jana Cigániková žiadajú predsedu BSK Pavla Freša, aby odvolal z pozície riaditeľa investícií BSK Jána Keselého.

09.02.2017 17:48
debata (2)

Na tlačovej konferencii tak reagovali na incident, ktorý sa stal v polovici decembra v bratislavskom Divadle Aréna, kde Ján Keselý mal fyzicky napadnúť ekonomickú riaditeľku divadla Zdenku Bothovú. O incidente napísal v liste adresovanom samotnému predsedovi BSK Pavlovi Frešovi riaditeľ divadla Juraj Kukura.

Podľa poslanca BSK Vladimíra Slobodu Ján Keselý prekročil mieru slušnosti a korektnosti. „Je nemysliteľné, aby takýto človek zastával miesto na Úrade BSK, keďže takýmto spôsobom môže vystupovať aj voči iným zamestnancom kraja. Poškodzuje dobré meno BSK a Pavol Frešo by mal voči nemu vyvodiť zodpovednosť a konať," povedal Sloboda. Zároveň dodal, že toto nie je jediný prešľap zo strany Jána Keselého.

Podľa zamestnankyne divadla Ján Keselý na pracovnom stretnutí, kde sa hľadali riešenia, ako bude vyzerať rekonštrukcia Divadla Aréna, nechcel akceptovať iný názor, len ten svoj a mal ju fyzicky napadnúť.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Divadlo Aréna