VIDEO: Po Devíne sa prechádzal zamaskovaný človek so zbraňou, video pripomína Harmana

Policajti pátrajú po totožnosti neznámej osoby, ktorá sa v Bratislave - Devíne pohybovala s predmetom pripomínajúcim guľovú zbraň. Stalo sa to v utorok 11. decembra okolo 15:30 na Viničnej ulici.

13.12.2018 12:04 , aktualizované: 14:45
debata (49)
Video

Polícia prípad objasňuje ako priestupok proti občianskemu spolunažívaniu, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková.

Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť pri pátraní, je možné oznámiť na Obvodnom oddelení v Karlovej Vsi na Matejkovej ulici, prípadne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na linke 158.

Polícia zároveň upozorňuje, že v súčasnosti nedisponuje informáciou, že by v súvislosti s konaním osoby na priložených záberoch došlo k akémukoľvek ohrozeniu života, zdravia či majetku občanov.

Situácia z utorka tohto týždňa pripomína udalosti spred 8 rokov, keď v auguste 2010 Ľubomír Harman v neďalekej Devínskej Novej Vsi vystrelil v byte susedov 25 rán zo samopalu a zabil štyri ženy a 12-ročného chlapca. Potom vyšiel na ulicu a v streľbe pokračoval. Vo vchode paneláku zomrel ďalší človek a jedna strela zabila ženu, ktorá vyšla na balkón. Keď Harmana zasiahol výstrel policajta zo špeciálnej jednotky, spáchal samovraždu.

49 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #Devín #zbraň #Harman