VIDEO: Ničivý požiar v Bratislave. Jedna obeť, osem zranených

V horiacej ubytovni pre bezdomovcov na Mlynských luhoch v bratislavskom Ružinove hasiči ukončili hľadanie nezvestnej osoby. Hasiči túto osobu po niekoľkých hodinách našli bez známok života. Požiar sa hasičom podarilo lokalizovať. Zranenia utrpelo osem ľudí. Z horiacej budovy evakuovali približne 70 osôb.

25.04.2019 12:21 , aktualizované: 16:02
debata (10)

VIDEO: Pozrite si čo spôsobil požiar. Na záberoch sú aj ľudia, ktorí v dôsledkoch požiaru utrpeli zranenia.

Video

Hľadanie nezvestnej osoby hasičom komplikovalo silné zadymenie, vysoká teplota a nestabilita celého objektu, priblížila Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Pri požiari zasahuje podľa jej slov viac ako 50 profesionálnych a dobrovoľných hasičov. Bratislavskí policajti na sociálnej sieti informujú, že v čase vypuknutia požiaru sa na mieste nachádzalo približne 70 ľudí, ktorých z priestorov ubytovne ihneď evakuovali. Policajti tiež uvádzajú, že požiar vypukol v jednej z izieb v ubytovni pre bezdomovcov na Štedrej ulici. Na miesto mal podľa Farkasovej smerovať evakuačný autobus HaZZ zo Záchrannej brigády v Malackách.
Na snímke hasiči hasia požiar ubytovne na...
Na snímke hasiči v blízkosti ubytovne na...
+3Na snímke hasiči hasia požiar ubytovne na...

Starosta Ružinova Martin Chren na sociálnej sieti informoval, že v súvislosti s ubytovňou už v minulosti riešili sťažnosti Ružinovčanov na jej „niektorých nie celkom prispôsobivých obyvateľov“. Poďakoval sa hasičom, záchranárom a policajtom, ktorí podľa jeho slov bojujú s ohňom, koordinujú práce a ošetrujú ranených.

Polícia SR – Bratislavský kraj na Facebooku informovala, že ide o požiar ubytovne pre bezdomovcov na Štedrej ulici v Mestskej časti Bratislava – Ružinov.

VIDEO: Ničivý požiar ubytovne v bratislavskom Ružinove. Pozrite si zásah hasičov.

Video

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #požiar #Ružinov #ubytovňa