Balvanmi zatarasili cestu. Vallo poslal stroj s hydraulickou rukou

Parkovací biznis v Bratislave dosahuje šialené rozmery. Neďaleko zimného štadióna niekto kameňmi zatarasil mestskú cestu, aby vodiči platili za parkovanie. Po otázkach denníka Pravda hlavné mesto začalo konať a strojom s hydraulickou rukou balvany posunulo. Pozrite si video z absurdnej udalosti.

19.11.2019 13:10
debata (65)

VIDEO: Pozrite si, aké šialené rozmery nadobúda parkovanie v Bratislave. Zasahovať musel stroj s hydraulickou­ rukou.

Video

Pred niekoľkými dňami zatiaľ neznámy páchateľ umiestnil balvany na cestu a tým zamedzil možnosť prejazdu a vjazdu na parkovisko na Trnavskej ceste v blízkosti športovej haly Mladosť, ktorá sa nachádza neďaleko zimného štadióna. Balvany pribudli pravdepodobne počas nočných hodín a pracovníci správy komunikácií si to všimli až na druhý deň. Balvany boli nebezpečne umiestnené a neoznačené ako prekážka, čo v prípade nárazu mohlo spôsobiť vážne poškodenia vozidla.

Po otázkach TV Pravda, že na pozemku magistrátu boli umiestnené balvany, sme včera podvečer dostali od mesta na čele s primátorom Matúšom Vallom nasledujúcu odpoveď: „Balvany na parkovisku na Trnavskej ceste boli na miesto uložené bez nášho vedomia a preto ich v najbližších dňoch odstránime,“ informoval Peter Bubla, hovorca hlavného mesta Bratislava.

Hneď dnes ráno nastala prvá fáza, keď boli balvany premiestnené hydraulickou rukou tak, aby bol umožnený prejazd. Zároveň balvany označili pre lepšiu viditeľnosť. Nasledovať bude celkové odstránenie prekážky a následne začiatok správneho konania voči neznámemu páchateľovi.

© Autorské práva vyhradené

65 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #parkovanie #balvany