Polícia sa vrátila do domu tyrana. Hľadala v Hronci mŕtveho novorodenca?

Kriminalisti si zobrali na mušku dom v Hronci, v ktorom nedávno štvornásobný otec brutálne zbil svojho malého syna Martina. Polícia totiž získala nové skutočnosti, ktoré do prípadu vniesli nový rozmer. Viac však zatiaľ prezradiť nechcú. Náš zdroj však tvrdí, že mama týraného Maťka sa mala priznať k ohavnému činu. S manželom vraj čakali piate dieťa, no nikto ho doteraz nevidel.

06.12.2019 18:00
polícia, zadržanie, obvinený Foto:
Polícia obvineného muža, ktorý mal napadnúť štvorročného chlapca zadržala.
debata (11)

Okolie domu, kde štvorročný Martinko býval s rodičmi a tromi súrodencami, začali muži zákona prehľadávať vo štvrtok večer. Pokračovali aj na druhý deň ráno. „Malého mama sa vraj priznala, že v lete porodila, pravdepodobne v domácom prostredí, piate dieťa. Nikto ho však nevidel,“ hovorí zdroj blízky polícii. Kriminalisti mali podľa neho pátrať práve po tomto neželanom bábätku. „Poklad tam asi nehľadali,“ podotkol náš zdroj.

Stará matka týraného Martinka, Janka Šreinerová, potvrdila, že tiež počula o piatom dieťati svojej dcéry. „Naposledy som ju videla v júni na súde a keď sme sa rozprávali, povedala mi, že je tehotná. Aj sa mi zdala pribraná, ale o nejaký čas nato mi viacerí vraveli, že odrazu je chudá. Viac o tom nič neviem,“ povedala s povzdychom. „Ja už ničomu nerozumiem,“ doplnila otrasená.

Polícia o dôvode razie zatiaľ mlčí. Potvrdila však, že získala nové skutočnosti, ktoré do prípadu vniesli nový rozmer trestno-právneho charakteru. „Z tohto dôvodu prípad prevzala kriminálna polícia. Vzhľadom na to, že je v štádiu vyšetrovania, v súčasnosti neposkytneme ďalšie informácie,“ uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

© Autorské práva vyhradené

11 debata chyba
Viac na túto tému: #týrané dieťa