Opitý a zdrogovaný mladík zrazil tínedžerku. Z miesta ušiel

Opitý a zdrogovaný mladík zrazil na priechode pre chodcov v Banskej Bystrici tínedžerku a z miesta ušiel. Krátko po čine ho policajti vypátrali. Nehoda sa stala v nedeľu ráno v mestskej časti Fončorda.

10.08.2020 15:12
Dopravná nehoda fončorda priechod bystrica Foto: ,
Miesto nehody v mestskej časti Fončorda. Opitý a zdrogovaný mladík zrazil na priechode pre chodcov v Banskej Bystrici tínedžerku a z miesta ušiel.
debata (17)

Ako informovala banskobystrická krajská polícia, 22-ročný vodič na Mercedese Benz A200 nedal na priechode prednosť 15-ročnej chodkyni a došlo k zrážke. Dievča po náraze vymrštilo na kapotu vozidla a následne spadla na cestu. Utrpela ťažké zranenia. Vodič nezastavil a ušiel.

Policajti ho už zakrátko zadržali. Pri dychovej skúške na alkohol mu namerali vyše dvoch promile. Ako uviedla polícia, predbežným skríningovým vyšetrením bol v jeho organizme pozitívny nález látok extáza, marihuana, kokaín a metamfetamín.

Šokujúce je, že za podobný čin spáchaný pod vplyvom návykovej látky už mal zakázané jazdiť. Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre ohrozenie pod vplyvom návykovej látky a neposkytnutie pomoci.

17 debata chyba
Viac na túto tému: #drogy #Banská Bystrica #dopravná nehoda #alkohol za volantom