Legionársku v Bratislave pre prasknuté potrubie uzatvorili

Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave upozorňuje vodičov na úplné uzatvorenie cesty na Legionárskej ulici v smere od Krížnej ulice po Račianske mýto.

18.06.2021 09:12
polícia Foto:
Policajti riadia dopravu na Legionárskej ulici v Bratislave.
debata

Informuje o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

Polícia upozorňuje vodičov, že úsekom v smere od Mlynských nív po Račianske mýto neprejdú. Dôvodom tohto obmedzenia je porucha na vodovodnom potrubí.

„Dopravu na danom úseku riadia dopravní policajti,“ dodala polícia.

Pre uzavretie Legionárskej linky 21, 25, 39, 210 a regionálne autobusové linky v smere na Stupavu premávajú s odklonom mimo zastávok Krížna a Račianske mýto na Legionárskej ulici. Informovala hovorkyňa Bratislavskej integrovanej dopravy Eva Vozárová.

Linky 21, 25 a 210 premávajú v smere Devínska Nová Ves, respektíve Hlavná stanica, z Karadžičovej odklonom cez Záhradnícku, Jégého, Trnavskú cestu na Šancovú. „Neobsluhujú zastávky Krížna a Račianske mýto na Legionárskej ulici. Zastávka Račianske mýto je obsluhovaná na Šancovej ulici (ako linka 201 smer Hlavná stanica),“ uviedla Vozárová. Na obchádzkovej trase zastavujú aj na zastávke Trnavské mýto (smer Hlavná stanica) a linky 21 a 25 zastavujú aj na zastávke Šoltésovej na Karadžičovej ulici.

Linka 39 premáva v smere Cintorín Slávičie medzi zastávkami Trnavské mýto a Slovenskou technickou univerzitou cez Krížnu, Vazovovu, Blumentál a Imricha Karvaša. Neobsluhuje zastávky Račianske mýto a Povraznícka. Zastavuje na zastávke Blumentál.

Regionálne linky 215, 219, 245, 250 a 269 v smere von z mesta neobsluhujú zastávku Račianske mýto na Legionárskej ulici. Namiesto toho mimoriadne zastavujú na zastávke Trnavské mýto na nástupišti v smere na Hlavnú stanicu.

Na dotknutých linkách je podľa Vozárovej potrebné počítať s meškaniami spojov. Uvedené obmedzenie platí do odvolania. V smere na autobusovú stanicu premávajú linky bez obmedzenia po štandardných trasách.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #polícia