Tragická nehoda pri Senici: Zahynula matka, tri deti sa zranili

Hasiči a polícia zasahovali pri tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala na štátnej ceste II/500 v katastri obce Štefanov v okrese Senica.

28.07.2021 22:55
nehoda Foto:
Tragická dopravná nehoda pri obci Štefanov v okrese Senica.
debata (4)

Pri nehode došlo k zrážke osobného automobilu s kamiónom, pričom vo vozidle sa v tom čase nachádzali štyria účastníci, z toho tri maloleté osoby.

„Zasahujúci hasiči vyslobodili zakliesnené osoby z havarovaného vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, poskytli zraneným predlekársku prvú pomoc a havarované vozidlá zabezpečili proti vzniku požiaru,“ uviedla hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Katarína Križanová.

K zrážke došlo z doposiaľ nezistených príčin v úseku cesty smerom na Šaštín-Stráže, ktorý je vyznačený plnou čiarou. „Vodička a 9-ročná dcéra, ktorá sedela na prednom sedadle spolujazdca, utrpeli veľmi vážne zranenia a boli z miesta nehody letecky transportované do nemocnice. Matka vážnym zraneniam pri prevoze podľahla. Ďalšie dve deti, vo veku 7 a 6 rokov, ktoré sedeli vzadu v autosedačkách, sa zranili ľahšie. Jedno z detí nebolo príbuzným ženy,“ doplnila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

Presné príčiny a okolnosti nehody polícia preveruje. Na mieste udalosti zasahovali hasiči zo Senice a z Kútov a úsek bol niekoľko hodín uzavretý.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #dopravná nehoda